Sterk Westerkwartier: Poll resultaten week 31 en 32

Jongeren voegen wat toe in de politiek, hitte mag geen excuus zijn om een dienstverlening te verlagen.

Opende, 9 augustus 2018

Poll 

Sterk Westerkwartier probeert echter niet alleen de leden te betrekken bij politieke issues. Zo gaat het veelvuldig en in ieder geval tot de verkiezingen wekelijks een poll op de website zetten om te polsen wat de inwoners van het Westerkwartier van verschillende onderwerpen vinden. Het zou de gemeente Westerkwartier sieren als er ook over verschillende issues polls zouden komen.

Inmiddels zijn we een tweetal weken verder en zijn de resultaten van de volgende polls binnen.

De poll van week 31 was: Jongeren voegen iets toe aan de lokale politiek? 75% van de mensen geeft aan dat men het met deze stelling eens is. Jongeren zijn instaat om de politiek en de maatschappij op een andere manier te bekijken dan de vaak wat ouderen die over het algemeen in de politiek aanwezig zijn.

Voor week 32 hebben we de actualiteit opgezocht en hebben een poll opgesteld met de vraag: Sluiting van gemeente huis om 2 uur ’s middags is logisch bij een hittegolf? Weliswaar betrof het hier een beperkte poll maar veel duidelijker kon de uitslag niet zijn. Vrijwel iedereen vindt unaniem, dat de dienstverlening in de gemeentehuizen niet beïnvloed mag worden door een hittegolf.

De poll voor komende week is: Wij willen snel snel en sterk internet in het buitengebied van het Westerkwartier! ; Wilt U nog stemmen dat kan elke week opnieuw op: https://www.sterkwesterkwartier.nl/index.php/poll-van-de-week/

Noot voor de pers:

—————————————————————————————————————-Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Harry Stomphorst, lijsttrekker Sterk Westerkwartier  06-23277274 harrystomphorst@sterkwesterkwartier.nl

Website:          https://www.sterkwesterkwartier.nl

Facebook:       https://facebook.com/sterk.westerkwartier.5

Twitter:           https://twitter.com/SterkWk

Instagram:      https://www.instagram.com/in.sta274/?hl=nl

Categorieën: Nieuws