Zuidhorn, 17 september 2019

Interactieve avond  3 oktober Praktische Energiebesparing in het Westerkwartier

De kranten staan bol van het klimaatakkoord. De duurzaamheidambities van overheden en bedrijven om bijvoorbeeld de CO2-uitstoot terug te dringen zijn duidelijk. Ook veel Westerkwartierders willen aan de slag met de verduurzaming. Voor de planeet, en voor de eigen portemonnee.

De kennisrotonde van D66 Westerkwartier organiseert daarom samen met Sterk Westerkwartier, op donderdag 3 oktober, een interactieve avond gericht op praktische energiebesparing.

De Woonweter en praktische mogelijkheden

Medeorganisator Koos Winter legt de bedoeling uit: ‘We denken dat het mooi is dat zowel huurders áls eigenaars van koopwoningen zien welke praktische mogelijkheden er zijn voor de verduurzaming van hun huis. We zijn dan ook blij dat zowel onze woningcorporatie Wold en Waard als de gemeente zelf aanwezig zullen zijn om hun verhaal te vertellen. Daarnaast hebben we een aantal onafhankelijke deskundigen kunnen vinden die in workshops hun verhaal vertellen en vragen kunnen beantwoorden over isolatiemogelijkheden, subsidies, zonnepanelen en warmtepompen.’

Voor verdere vragen en verwijzingen naar aanleiding van de avond is er een coach van de Woonweter aanwezig.

Op donderdag 3 oktober staat vanaf 19.30 uur  de koffie klaar in het Cultureel Centrum aan de Jellemaweg 3 in Zuidhorn. De bijeenkomst start om 20.00 uur.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

D66 Erik van der Laan 06 51418501 of  Sterk Westerkwartier Arnold Bloem  06-52883228 Website:           https://westerkwartier.d66.nl/ https://www.sterkwesterkwartier.nl

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *