PERSBERICHT


Anneke Laan en Harry Stomphorst samen lijsttrekker!
Samen Sterk met Sterk Westerkwartier


Leek, 22 januari 2022
Leekster en Marumse-raadsleden Anneke Laan en Harry Stomphorst zijn als duo lijsttrekker: ‘We vullen elkaar op onderdelen goed aan’


Sterk Duo
De afgelopen drie en half jaar jaar zaten ze met z’n tweeën namens hun partij Sterk Westerkwartier in de Westerkwartierse gemeenteraad. En nu zijn Anneke Laan en Harry Stomphorst als duo lijsttrekker en dus Samen Sterk!
Roeptoeteren doen ze maar in Den Haag.


Het bestuur van Sterk Westerkwartier maakte woensdagavond bekend dat de twee raadsleden, die de afgelopen drieënhalf jaar de fractie vormden, samen hét gezicht zijn in de campagne richting de verkiezingen in maart dit jaar. Ze willen de aankomende gemeenteraadsverkiezingen de strijd aanbinden ‘met de verharding en polarisatie en het bestrijden van tweedeling en kansenongelijkheid’. ‘We maken ons sterk voor een nog sterker Westerkwartier en blijven constructief los van de vraag of we bestuurlijke verantwoordelijkheid gaan krijgen na de verkiezingen, dan wel in de oppositie komen’. ‘Roeptoeteren laten we gerust aan de landelijke partijen over, wij blijven ons sterk maken voor een nog mooier Westerkwartier’, aldus Anneke Laan, 1 van de 2 lijsttrekkers éncampagneleider van Sterk Westerkwartier.


Samen Sterk
‘Wij hebben een fantastische samenwerking gehad de afgelopen jaren waarmee we veel voor elkaar hebben gekregen’, zegt Anneke Laan. ‘We vullen elkaar op onderdelen goed aan en willen deze synergy vertalen naar de campagne zodat we het maximale eruit halen en straks nog sterker zitting nemen in de raad.’, aldus Harry Stomphorst
Sterk Westerkwartier liet veel van zich horen.

Noot voor de pers:
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze campagneleider Anneke Laan 06-42943809


Website:http://www.sterkwesterkwartier.nl
Faceboohttps://facebook.com/sterk.westerkwartier.5
Twitter. https://twitter.com/SterkWk

Instagram: https://www.instagram.com/in.sta274/?hl=nl

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *