Samen Sterk!

Grijpskerk,  februari 2022

“Van Aduard tot Nuis-Niebert, van Opende tot Oldekerk, van Noordhorn tot Leek, van Marum tot Zuidhorn we vinden het allemaal op de sterke lijst van Sterk Westerkwartier”, aldus Harry Stomphorst. “Van ondernemer tot pensioenadviseur, van lerares tot kippenboer, van jurist tot hypotheekadviseur, van Tiny House tot IJslandse Paarden, van Marathon-lopers tot bier- en wijndrinkers uit het Westerkwartier het staat allemaal op onze mooie diverse lijst”, zegt een trotse duo-lijsttrekker Anneke Laan!

Een willekeurig overzicht van wat mensen op onze lijst met hun inzet voor de verkiezingen:

Richard Vermeulen, Leek, lijst 7 plaats 23 en lijstduwer

“Sterk voor flora en fauna: We zijn trots op onze mooie groene gemeente. Het welzijn van onze dieren gaat ons ook zeker aan het hart en daarom maken wij ons samen sterk voor het wel en wee van onze flora en faune in het Westerkwartier”

Anneke Laan, Leek,  Lijst 7 nummer 2 en duo-lijsttrekker

“Sterk voor Jeugd: De bron van onze toekomst is natuurlijk de jeugd van nu. Wij bieden ze op verschillende manieren de kans om zich te ontwikkelen, daar blijven wij ons samen sterk voor maken.”

Aljo Buiter, Zuidhorn, Lijst 7 nummer 6

“Samen Sterk voor een veiliger Westerkwartier: Burgernet en Whatsapp inzetten voor veiligheid in huis en op bedrijventerreinen. Veiligheid en veilig gevoel: Cameratoezicht in openbare ruimten. Samen maken we het Westerkwartier nog veiliger en sterker!”

Linda Aalders, De Wilp, Lijst 7 nummer 14

“Sterk voor Onderwijs: Wij willen ervoor zorgen dat door middel van samenwerkingsscholen het onderwijs in kleinere dorpen behouden blijft. Daar maken wij ons samen sterk voor.”

Jop Overgaauw, Tolbert, Lijst 7 nummer 7

“Sterk voor Natuur en Duurzaamheid: Bij het zonnepark in Leek aan de A7 zijn maar liefst 53.000 zonnepanelen geplaatst op bruikbare landbouwgrond. Onbegrijpelijk, de daken op het naastgelegen industriepark zijn nauwelijks belegt. Wij maken ons samen sterk voor kleinschalige windmolens en zon op dak ter behoud van ons landschap.”

Arnold Bloem, Marum, Lijst 7 nummer 3

“Wonen voor alle leeftijden in het mooie Westerkwartier!  Levensloopbestendige woningen is de standaard. Wij willen generatiewoningen laten bouwen. Plekken waar jong en oud met elkaar leven in een gezonde combinatie van werk en zorg. Samen Sterk ook voor ouderen!”

Kornelis Jansma, Tolbert, Lijst 7 nummer 8

“Sterk voor Ondernemers: Samen Sterk Westerkwartier omdat de lokale en regionale economie altijd steunt op het midden en kleinbedrijf plus de agrarische sector.”

Gert van Werven, Doezum, Lijst 7 nummer 10

“Sterk voor Woningbouw: Sterk Westerkwartier maakt zich samen sterk voor meer en snellere woningbouw en gaat actief op zoek naar realistische bouwlocaties waarbij ook nieuwe vormen van wonen zoals Tiny Houses onderzocht moeten gaan worden zo dat snel en naar behoefte meer en sneller gebouwd kan gaan worden. “

René de Vink, Opende, Lijst 7 nummer 4

“Samen Sterk voor betaalbare glasvezel voor iedereen in het Westerkwartier.”

Harry Stomphorst, Lijst 7 nummer 1
“Samen Sterk voor een lage OZB, geen grote stijgingen van de OZB, ook niet in de niet-verkiezingsjaren!”

Rudie Kiesbrink, Zevenhuizen Lijst 7 nr. 5
Wij maken ons samen sterk voor het behoud van het dorpsgezicht en winkelstraten. Verwaarloosde panden moeten worden opgeknapt en leegstaande panden moet een alternatief voor gevonden worden.”

Samen Sterk

“Samen met jou, onze kiezers en inwoners in het Westerkwartier willen we de komende jaren samen inhoud geven aan de ontwikkelingen in het Westerkwartier. We hebben hiervoor een ijzersterk team!”, aldus Anneke Laan, campagneleider Sterk Westerkwartier met haar bekende passie voor lokaal

Noot voor de pers:
Het door ons aangeleverde materiaal van uiteraard rechten vrij worden gepubliceerd.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze campagneleider Anneke Laan 06-42943809

Website:          http://www.sterkwesterkwartier.nl

Facebook:          https://facebook.com/sterk.westerkwartier.5

Twitter:            https://twitter.com/SterkWk

Instagram:       https://www.instagram.com/in.sta274/?hl=nl

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *