PERSBERICHT

Inzet na verkiezingen: Sterk Westerkwartier de grootste!

Zuidhorn, februari 2022

Na introductie van het ijzersterke lijsttrekkersduo Anneke Laan en Harry Stomphorst volgde een sterk verkiezingsprogramma “Samen Sterk in het Westerkwartier. Wat volgde was een prima lijst met maar liefst 23 meer dan geschikte en sterke kandidaten verspreid over het Westerkwartier. Nu is het dan ook tijd voor start van een sterke campagne, die volgens campagneleidster Leekster Anneke Laan moet gaan leiden tot het onvermijdelijke: Sterk Westerkwartier de grootste en echte lokale partij. Anneke Laan:”Samen maken we het Westerkwartier nog Sterker”!

Samen Sterk op straat

“Samen met alle inwoners in het Westerkwartier gaan we het Westerkwartier nog sterker maken”, aldus de bekendste kippenboer van Nederland uit Tolbert: Jop Overgaauw, nummer 7 op de lijst van Sterk Westerkwartier. Topdrukte voor kippenboer Jop Overgaauw uit Tolbert de laatste tijd. Sinds de coronacrisis in Nederland begon, is de vraag naar hobbykippen opeens veel groter. “We verkopen twee keer zoveel kippen als normaal.” Er ontstond tijdelijk zelfs een tekort. Ondanks het drukke werk plaatst hij doorlopend polls op de website en Facebook om de mening van onze inwoners te peilen. Graag neemt hij die kennis en kunde mee in de Westerkwartierse gemeenteraad. Verder regelde hij maar liefst 12 aanhangers, die nu tot en met de verkiezingen zichtbaar over het Westerkwartier verspreid zijn, van o.a. Grijpskerk, Oldekerk tot Noordhorn, Leek, Tolbert tot Marum, met de mooiste poster van alle partijen. Daarnaast plaatst Sterk Westerkwartier natuurlijk ook onze mooie, verschillende, posters uitermate zichtbaar bij vrijwel elk dorp!

Samen Sterk op social media

Rudie Kiesbrink, dé Zevenhuizenaar voor verzekering en hypotheken en nummer 5 op de lijst van Sterk Westerkwartier, wist naast zijn werk samen met Noorderpoort(studenten) een mooie social media-campagne op te zetten. De komende weken zullen er mooie en professionele filmpjes verspreid worden, waarin de sterke kandidaten van Sterk Westerkwartier vertellen hoe we samen het Westerkwartier nog sterker kunnen maken. “Nu het MFC in Zevenhuizen door samen de schouders eronder te zetten gerealiseerd is, voor elkaar en met elkaar, waar wij als Westerkwartierse dorpelingen goed in zijn, is het tijd om mijn energie ook breder in te zetten in de Westerkwartierse gemeenteraad!”, aldus Rudie Kiesbrink.

Lees het vooral na op www.sterkwesterkwartier.nl/index.php/punten/ het verkiezingsprogramma en kijk ook naar de overige speerpunten!

Noot voor de pers:

Het door ons aangeleverde materiaal van uiteraard rechten vrij worden gepubliceerd.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze campagneleider Anneke Laan 06-42943809

Website:          http://www.sterkwesterkwartier.nl

Facebook:        https://facebook.com/sterk.westerkwartier.5

Twitter:            https://twitter.com/SterkWk

Instagram:       https://www.instagram.com/in.sta274/?hl=nl

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *