Alweer jeugd aan zet bij Sterk Westerkwartier ook bij Biblionet!

De –Westerkwartierse- politiek is goed in het praten óver jeugd. Sterk Westerkwartier pleitte al eerder om bv. via chat mét jongeren in gesprek te gaan over onderwerpen die hen aanspreken. Verder leverden jonge studenten van Noorderpoort al kunstige filmpjes af voor Sterk Westerkwartier. Nu komt grafisch werker –studente aan de Hanze Hogeschool- Klaske van Werven, nummer 18 op de kandidatenlijst van Sterk Westerkwartier, met een schitterend kunstwerk voor Biblionet!

Kunstwerk Biblionet van Sterk Westerkwartier

De bibliotheken in de gemeente Westerkwartier organiseren in de aanloop naar de verkiezingen een actie voor de partijen die aan de verkiezingen in het Westerkwartier deelnemen. Aan de politieke partijen die deelnemen wordt door Biblionet gevraagd om een kunstwerk te maken met het thema democratie. Klaske ging met dit thema aan de slag.

Nadat ze ook het nieuwe logo heeft ontworpen, bestaande uit 5 kleuren, welke de voormalige gemeenten Middag-Humsterland, Zuidhorn, Grootegast, Marum en Leek symboliseert, heeft ze nu ook een prachtig schilderij ontwikkelt. Ze is aan de slag gegaan met het vaste opvallende beeldmerk van de partij, welke al bestaat sinds de oprichting en staat voor Sterk en natuurlijke kracht. Klaske wil met haar schilderij de kracht van de Westerkwartierse jeugd verbeelden, want ook de jeugd is Samen Sterk en daarmee ook het politieke thema van deze verkiezingen voor Sterk Westerkwartier.

Mooiste poster ook van grafisch talent

Helaas worden er geen prijzen uitgedeeld voor de mooiste verkiezingsposters. Waarschijnlijk zou dan Sterk Westerkwartier voor tweede keer op rij er met de hoofdprijs vandoor gaan. Klaske is terecht tevreden over haar ontwerp. Ze geniet op dit moment van het studentenleven in Groningen, waar ze studeert. Graag wil ze nog naar Zuid-Korea om daar haar grafische talenten verder te ontwikkelen. Zien we haar daarna nog weer terug in het Westerkwartier? Later, als er genoeg woningen voor jongeren zijn, dan komt ze vast wel terug naar het Westerkwartier!

Noot voor de pers:

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze campagneleider Anneke Laan 06-42943809

Website:         http://www.sterkwesterkwartier.nl

Facebook:       https://facebook.com/sterk.westerkwartier.5

Twitter:          https://twitter.com/SterkWk

Instagram:      https://www.instagram.com/in.sta274/?hl=nl

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *