Om met de deur in huis te vallen: bedankt!

Bedankt voor je steun aan Sterk Westerkwartier. Bedankt voor je stem! Wij zijn afgelopen week gestegen naar 3 zetels. Dat is echt fantastisch. Een unicum in het Westerkwartier zo’n grote winst voor een partij wat nog maar 3,5 jaar bestaat. En daar hebben heel veel Westerkwartiersers (2.836 om precies te zijn) aan bijgedragen, een stijging van ruim 90%!!!

Zichtbare Campagne

Wekenlang hebben talloze Sterk Westerkwartierders campagne gevoerd. Er zijn ontelbaar veel (digitale) gesprekken gevoerd en berichten gedeeld, er zijn honderden posters geplakt en er is door weer en wind geflyerd. Zo hebben we op heel veel plekken in de 41 Westerkwartierse dorpen het Sterk Westerkwartier-geluid laten horen.


Aan iedereen die ons zijn of haar vertrouwen heeft gegeven: dank je wel!

Nu is het tijd om door te pakken en onze partij verder te versterken. Door onze mooie partij, vol optimisten zoals jij en wij, nog groter te maken. Daarom willen we je vragen en de mensen om je heen om Sterk Westerkwartier-lid te worden.
Dit is het moment om dat te doen. Zo komen we, ook als partij, bij de  gemeenteraadsverkiezingen in 2026 in het Westerkwartier samen nog sterker verder.

Lid worden kun je doen via onze website.

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen Sterk Westerkwartier of wil je misschien zelf in de toekomst op de kieslijst tijdens één van de volgende verkiezingen, dan gaan we graag met je in gesprek.
Stuur een e-mail naar info@sterkwesterkwartier.nl of bezoek onze website: www.sterkwesterkwartier.nl/index.php/contact-2/

Speciale dank voor plaatsen mooie aanhangers.

Onze posters en spandoeken waren weer met afstand de mooiste uit het Westerkwartier, evenals ons logo. Klaske van Werven verdient hiervoor alle lof! Daarnaast speciale dank aan grondeigenaren op markante plekken in het Westerkwartier, die plaats maakten voor onze 12 aanhangers en spandoeken met daarop natuurlijk onze sterke en strijdvaardige Schotse Hooglander. Ondertussen hebben zij allemaal een overheerlijke Sterk Westerkwartier-taart mogen ontvangen. Op naar een succesvolle 4 jaar waar u weer veel polls van ons voorbij zult zien komen!

Noot voor de pers:

Het door ons aangeleverde materiaal van uiteraard rechten vrij worden gepubliceerd.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze campagneleider Anneke Laan 06-42943809

Website:          http://www.sterkwesterkwartier.nl

Facebook:          https://facebook.com/sterk.westerkwartier.5

Twitter:            https://twitter.com/SterkWk

Instagram:       https://www.instagram.com/in.sta274/?hl=nl

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *